Hus på landet!

Efter att ha letat av och till de senaste tre åren, har jag äntligen hittat ett hus på landet att bo i! Från och med januari, kommer jag ha en lägenhet i ett fint litet torp på landet.
Så nu återstår att checka av hund och “husbil” på den gamla listan. Men först får jag se till att skaffa ved och gräsklippare. Kanske en dommkraft också.

Huset är placerat ett stenkast ifrån Galten, som är utmynningen av Hedströmmen. Ett vattendrag som verkar lämpa sig riktigt fint för ljumma sommarkvällar i kanot eller kajak. Så nått sånt bör också läggas till på tidigare nämnda inköpslista.
Fritt fiske ingick också i hyran. Så kvalitativ fritid runt hörnet. Finns även en exklusiv egen bussplats på nåra håll, så jag kan ta mig utomsocknes, till Eskilstuna och dylikt.

Så 1 juni drar jag igång med lite små renoveringar, för att sedan börja möblera. Lagom nu när jag precis blivit ordentligt klar med det i den nuvarande lägenhet..
Så hoppas sommaren ska kunna innehålla många sköna grillkvällar med finbesök av vännerna, varvat med dopp i Galten och expeditioner med kameran i den nya terrängen.
Odla lite eget på tallriken. Slappa i en hammock som inte finns ännu. Grilla. Chilla. Plocka i garaget. Läsa D. Rosa och kanske C. Barks.

 

Framförallt skönt att slippa bo i karaktärslös betongbox, med mystiska akustiska problem. 

 

Ps. Om någon har en ung men klok hund till övers, så är jag en magnifik adoptivalfapappakompis med vissa finanser. Just saying.

/ Adios, Amiga!

Lämna ett svar

avatar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Notifiera vid