Valborg

Har jobbats en del på sistone, tills jag inte kunde jobba mer. Lyckades med bravaden att parkera en växtvagn rätt över vänstra benet.
Så vrickade det på och klämde åt hälen så hårt att jag knappt kan stödja på den. Detta fem dagar efter incidenten. Surt att inte vara stålmannen alla dagar.
Det konstiga är väl att jag inte fått något gjort. Men värken verkar ha tagit på krafterna, för har mest legat och slumrat förutom när jag lagat eller ätit mat. 

Skönt att det är en röd dag imorgon iaf. Känns aldrig gött att vara hemma från kneget. Men behöver uppenbarligen läka mera.
Så ikväll blir det nog en film och lite godis i soffan. Om inte kiosken kör några specialtider. Pallar inte ta mig längre än kvarterskiosken.

Kom gärna med ett uppfriskande filmtips här nedan, eller varför inte i forumet.

Det lilla jag fått gjort på skymf.se, är att finjustera “Om” sidans information. Integrerat Patreon! Hoppas att man en dag ska kunna få in lite via datorn, så man kan få mer tid att råda över själv här i livet.
Ni kan se länk nere till höger. Fixade även med grafik för “betalsätt” precis ovanför några dagar tidigare. Beslöt även att lägga till Google translate direkt på sidan. Skadar ju inte att vara lättillgänglig i dessa tider.

 

/ Ara Vi Derci (?)

Lämna ett svar

avatar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Prenumerera  
Notifiera vid